Hur debiterar jag en redan skapad faktura via RCP?

OBS! Om du redan skickat fakturan behöver du ändra fakturans status till "Ej skickad" först.

1. Se till att betalaren har ett aktivt kortmedgivande

2. Gå till Back Office > Fakturering > Fakturor

3. Sök upp fakturan genom att välja “Ej skickade” under Vy och “Kort” under Typ

4. Ändra förfallodagen på fakturan om det datumet redan har passerat.
    Förfallodag = dagen då BRP gör det första dragningsförsöket

5. Bocka i fakturan och klicka på “Lägg upp för dragning”

Klicka på bilden för att göra den större

OBS! Knappen “Lägg upp för dragning” syns endast om du har valt Ej skickade och Kort under Vy och Typ enligt bilden ovan.