Hitta släpande abonnemang

1. Gå till Back Office > Debitering > Debitera abonnemang

2. Välj datum och bocka i “Släpande” > Sök

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/Yvs6wkqCqgOsk5ohbVHxgST8ax5BEE4f3F0IIcGZ.pngpng
Klicka på bilden för att göra den större

Autogiroabonnemang

1. Gå till Back Office > Debitering > Debitera autogiroabonnemang

2. Välj status “Har medgivande Släpande” > Sök

3. Välj status “Saknar medgivande Släpande” > Sök

RCP-abonnemang

1. Gå till Back Office > Debitering > Debitera RCP-abonnemang

2. Välj status “Har medgivande Släpande” > Sök

3. Välj status “Saknar medgivande Släpande” > Sök

OBS! Finns det abonnemang som saknar medgivande bör anledningen till detta kontrolleras innan man startar debiteringen. Saknas medgivande när det är dags att fakturera så kommer inga pengar att dras och kunden måste betala in fakturan manuellt.