Sätta upp ett abonnemang som ska betalas av någon annan än nyttjaren

1. Skapa en profil för nyttjaren och en profil för betalaren under “Personer” i Back Office.

2. När du lägger till abonnemanget på nyttjaren, välj personen som ska betala för abonnemanget i rutan “Betalare”. Klicka på förstoringsglaset för att söka fram personen.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/gqHmUIyxpjgEoXyY6OctU5KuTp2FAFqUwDmwtuTl.pngpng
Klicka på bilden för att göra den större
  1. Om abonnemanget betalas via autogiro eller RCP ska autogiromedgivandet/kortmedgivandet läggas till på betalarens personkort.