Varför kan inte den här instruktören/resursen bokas in på gruppaktiviteten/tjänsten?

1. Säkerställ att resursen har ett schema alternativt ett arbetspass under tidpunkten som tjänsten/gruppaktiviteten ska hållas. Detta syns som “vit tid” i Resource Planner.

2. Säkerställ att resursen är inlagd på produktens personalresursbehov, antingen som enstaka resurs eller via vald resursetikett (Configuration > Produkter > Produkter > fliken “Resursbehov” på produkten).

3. Om resursen stämmer in på punkt 1 och 2, se över om resursen redan är inbokad på annan gruppaktivitet/tjänst.