Hur ändrar man instruktör på en planerad gruppaktivitet?

1. Gå till Resource Planner > Leta fram gruppaktiviteten

2. Klicka på gruppaktiviteten > Klicka på "papper och penna" ikonen för att visa bokningen

3. Gå till fliken "Basuppgifter"

4. Klicka på personalresursen

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/WZDJB40So54IaVBbr3hjGjsVXQNRYmU2TScIr4sm.pngpng
Tryck för större bild
  1. Klicka på nedåtpilen bredvid instruktören för att välja en ny

2. Klicka på "OK"

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/s58R1Jc3aL1MAI1pDVH1W52x98JTFAeZPkD1ASwt.pngpng

Om instruktören du önskar byta till inte finns med i rullistan så beror det på att du inte lagt till den instruktören under "Resursbehov" på själva gruppaktivitetsprodukten i Configuration. Se artikeln nedan om hur du lägger till detta:

Skapa en gruppaktivitet