Planera en gruppaktivitet i Resource Planner

1. Gå till Resource Planner

2. Markera den tidsperiod på lokalresursen där gruppaktiviteten ska hållas

3. Välj "Gruppaktivitet" > klicka på "Nästa"

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/gzxkvguIyy1mxRNfwp264DEnVNpRlxwtQRXyCKLu.pngpng
Tryck för större bild
  1. Välj beställare (vanligtvis du som bokar in gruppaktiviteten) > klicka på "Välj"

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/4iyXbH9qzU0DRPgQ0d3hS3r8qOopQ3rYiA541cpt.pngpng
  1. Välj den gruppaktivitet du ska planera in under "Produkt"

2. Säkerställ att datum och tid är korrekt. Om det inte stämmer kan du ändra det här

3. Om du önskar ha en stående gruppaktivitet samma tid under flera månader framåt kan du välja att repetera den. Markera isåfall rutan "Repetera" (mer information om detta finns längre ned)

4. "Antal deltagare" och "Lokal" ska automatiskt vara korrekt om du har satt upp gruppaktiviteten rätt i Configuration. Om det inte stämmer kan du ändra det här

5. Välj den instruktör som ska hålla i gruppaktiviteten

6. Du kan lägga till ett meddelande till gruppaktiviteten om så önskas. Det du skriver under "Internt meddelande" visas enbart för personalen, medan det du skriver under "Externt meddelande" är synligt för era kunder.

7. Klicka på "Slutför"

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/ljKeF3Cs3IBbz3ZXrLzOMLYZW8ShaQ6PEoitY8kS.pngpng

Om du önskar repetera gruppaktiviteten:

1. Efter att du har markerat "Repetera", välj det datumintervall du vill att gruppaktiviteten ska repeteras inom

2. "Upprepa varje X:e vecka" ska vara satt till "1" om gruppaktiviteten ska upprepas varje vecka, och satt till "2" om det ska upprepas varannan vecka (och så vidare)

3. Klicka på "Nästa"

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/NiD97zGKUs26KbD3VSb38bxuZgkHGaaT3lW8UT53.pngpng
  1. Klicka på "Slutför". Om du har gjort rätt bör du se alla inplanerade tillfällen i beställningspanelen till höger:

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/08oEXFykOEm41KD0mg0UfIGOFdWjfaL934XRQgZi.pngpng