Hur ändrar man produkt på en planerad gruppaktivitet?

1. Gå till Resource Planner > Sök fram gruppaktiviteten

2. Klicka på gruppaktiviteten > Klicka på "papper och penna" ikonen

3. Klicka på "Basuppgifter"

4. Klicka på "Ändra" bredvid produkten

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/QqRucAIdE9jWEPTf5dccBafzXIJGP49c01G2u8Ys.pngpng
Tryck för större bild
  1. Välj den nya produkten från rullistan. Här går det att sortera på produktetikett

Om produkten du vill byta till inte finns med i listan så beror det på att den produkten inte har de redan inbokade resurserna tillagda i sitt resursbehov. Se avsnittet om resursbehov i artikeln nedan för att lägga till detta

Skapa en gruppaktivitet
  1. Klicka på "Slutför"

1. Klicka på "OK"

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/Gn4PAIch94vvKElX1fw42GKZQoRrDB0vLCmgoKIX.pngpng