Hvordan indsætter du et hold i Ressource planner?

1. Markere i tidsperiode på lokalet.

2. Vælg “Hold”.

3. Klik på “Næste”.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/nVP4RmjT75J4wSlY2vaY2aScSqSCbeklGETwTwOz.pngpng
Klik for større billede
  1. Indtast den person, som er i gang med at oprette et hold, denne person kalder man også en booker.

2. Ved en Servicebooking er det kunden/medlemmet, som du skal indtaste i stedet for.

3. Klik på “Vælg”.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/QlMbYxeXAGTb94BUOeDi8is4nJTwFY3vzEp31JLs.pngpng
  1. Indsæt et produkt (Hold).

2. Tjek om tidsperioden stemmer overens med hvornår holdet skal køres.

3. Ønskes det, at holdet skal være gentagende i flere mdr. Kan du sætte flueben i boks “Gentag” under tidsperioden.

4. “Antal deltager” og “Lokale”  ville pr. Automatik være korrekt, hvis man har gjort brug af “Ressourcekapacitet for produkt” ved opsætning af holdet i Configuration.

5.  Indsæt det personale, som skal være instruktør i feltet “Personale”.

6. Ønsker du at der skal være en intern besked til personale kan det skrives i feltet “Internt besked” skal det være eksternt, skriver du det blot i “Eksternt besked” dette er til medlemmer.

7. Klik på “Fuldfør”.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/fVq71hnA9iQNYweyOtzE8AS6dm4hDOARQZbVXVqC.pngpng

Ved gentagelse:

1. Vælg det interval, som gentagelsen skal være. F.eks. Hvis holdet skal køre en gang hver uge i et halvt år.

2. Så indtaster du den halve periode ind i interval med de rigtige datoer (systemet viser et interval på en uge).

3. Sæt flueben på de ugedage, hvor holdet skal køres.

4. “Hver x uge” er en betegnelse på, om det er første uge på en mdr. Eller hver anden uge  holdet skal køre.

5. Klik på “Næste”.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/FJGHXg5Yp1dcDTyfcbtzQCeDVhacO4ubUtcfWKxp.pngpng
  1. Holdet er ikke klar endnu, før du har klikket på “Luk”.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/RAHAWs116i35OhiKUBH0eiTPzbgd4kD514VgbCwq.pngpng
  1. Nu er holdet aktuelt på holdplanen.