Hvordan opretter du en kampagne?

1. Gå til Configuration > Klik på de tre streger i venstre hjørne.

2. Klik på “Produkter” > herefter klik på “Produkter” for at kunne opret et nyt produkt.

3. Klik på “Plusset” > vælg den produkttype (Abonnement) dit nye produkt skal have.

4. Klik på “Vælg” for at forsætte.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/q5S3FK6GDI38tjDl2J4jU6a162u7oaIbeG4KhuKt.pngpng

Basis Information:

1. Indtast kampagnes navn.

2. Indsæt en beskrivelse omkring produktet.

3. Vælg “produktgruppe” kampagne.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/h9NnYwbHIMtVrlLua7MGfzFfuh4XHCQIynL7ZJ6S.pngpng
  1. Sæt flueben i “Internet booking” for at mulige medlemmer kan købe det online.

2. Sæt flueben i “Kasse” for at kunne sælge produktet fra kassen i POS (Point of Sale).

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/6yQAl9coQtDXDzPQidUK0lD9S6dKrEng7rtyPzBa.pngpng

Bogføring:

• Husk at sætte det korrekte konti på produktet.

• Moms gruppen vil pr. automatisk blive sat efter hvilket konti man vælger.

• Klik på “Gem”.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/PV42LuYnaVv0LEkWnP0EZwhMkNyePpay2QJzd4Vp.pngpng

Pris:

1. Klik på fanen “Pris”.

2. Klik på “Plusset” for at opret en pris på produktet.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/aP1cBdxcGBWa3211Q7zx9anpj4TfjUVCZZrulZ4N.pngpng
  1. Hvis virksomheden har flere faciliteter, så indsæt en facilitet alt efter om pris skal være specificeret til et bestemt facilitet, hvis ikke dette ønsker, kan du lade feltet stå tomt, og så gælder det for alle faciliteter som er tilknyttet til produktet.

2. Indsæt en pris.

3. Klik på “OK”.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/u9lwXrwSCXBthTV479tolLrkogJwcle3An3ySWF0.pngpng

Nu er det muligt at se oversigten over den pris du har sat på produktet. Samt hvis du har placeret en facilitet til pris, kan det også ses på linjen.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/ChyxsI2ZwdZtFsRiLcz96F4BnhIEBNIeFFfhkmA4.pngpng

Abonnement:

1. Klik på fanen “Abonnement”.

2. Hvis det kræver et medlemskab for at medlemmet skal kunne købe produktet, så sæt flueben i den grå boks “Kræver Medlemskab”.

3. Under debiterings interval, kan du vælge hvornår du gerne vil have at produktet skal opkræves til.

4. Længde af prisgaranti dækker over en periode, du efter overflytning til et nyt produkt bliver opkrævet den pris, der er noteret i pris fanen.

5. I dette felt kan du indsætte forskellige faktorer for hvordan medlemmerne skal blive opkrævet første gang via køb af produktet.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/xsQMNxGDl85l9HY5aeZNRJqnDL40DeRiIr4ApO3O.pngpng
  1. Sæt flueben i “Automatisk fornyelse”, for at produktet bliver fornyet hver mdr.

2. Sæt flueben i “Medtag i debiteringsrutine” for at produktet bliver opkrævet hver mdr.

3. Vælg om abonnementet skal betales via Kort (RCP) eller Enkelt betaling (Kontant).

4. Vælg hvor lang tid abonnementet skal være bindende i feltet “Abonnementslængde”.

5. Indsæt den periode i "Opsigelsestid" som medlemmet har ved opsigelse.

6. Vælger du at sætte flueben i “Ultimo måned”. Er det måneden ud i den måned de opsiger i.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/UgqUour64zOsKBGIpYGCL0FMZwM7p5KLgbAN2jSR.pngpng
  1. Hvis det kræver at produktet skal have adgang til forskellige funktioner, er det vigtigt at du tilføjer de rettigheder som skal give produktet muligheden for at kunne booke f.eks. Hold osv.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/kiWPtNfvvybVpE3pPJXWrB1z9iJwrBFstcGQZEt0.pngpng
  1. “Ikke tilgængelig, hvis brugeren allerede har et abonnement” Her kan du indsætte en “Produktgruppe” for at undgå tilfælde af at medlemmet gentagende gange kan benytte et billigt tilbud.

2. Her indsætter du det antal dage, hvor medlemmet er begrænset til at lave et genkøb af produkt.

3. “Nyt produkt og pris efter prisgaranti”, Her indsætter du det produkt, som du ønsker systemet skal overflytte medlemmet til, efter at kampagne er udløbet. Dette felt er afhængig af “Pris efter garanti”.

4. Omsætningsperiode dækker over hvor lang tid kampagne kan købes. Så indsæt den kampagne periode,som du ønsker at sælge din kampagne i.

5. Indsæt den pris kampagne skal have i feltet “Første kampagnepris”

6. Indsæt en kampagne længde enten en slutdato eller en fast periode.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/4ulMVqZaH9FmD1cVsaa3d3LbizTftaqy2IPsuYIk.pngpng

Medie:

Ønsker du at produktet skal have et billede på web eller app, kan du klikke på “Blyanten” og importere det billede som du ønsker. Herudover kan du tilføje tekst og baggrundsfarve, dette bliver indsat i bunden på billedrammen.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/kIUnhndwcVN3H3nQXAwQErVaJHTABGgxYh9DMxOg.pngpng

Faciliteter:

1. Indsæt i feltet her, hvis der skal tilføjes flere faciliteter til produktet.

2. Klik på “Gem”.

3. Klik på “OK”.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/ycqWEdPhS9Xs5iC76h1Wq73zVHtFi8BcnKwPCjF2.pngpng