Varför syns inte passet/tjänsten på webben/appen?

1. Gå till Configuration > Produkter > Produkter. Säkerställ att “Bokningsbar på internet” är ibockad på produkten.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/BcPJnpjh6DIOpfy2vFb2Oss7PaWEizGNRl7bunu7.pngpng
Klicka på bilden för att göra den större
  1. Gå till Configuration > Webb och app > Webbkategorier. Säkerställ att produkten är tillagd i en webbkategori.

2. Se över “Visningsperiod” på webbkategorin. Om fältet är tomt ska webbkategorin visas direkt och tillsvidare.

3. Säkerställ att “Visa på kundwebben”/”Visa i appen” är ibockad på webbkategorin.

4. Se till att webbkategorin är tillagd under Webb och app > Appar.

Varför syns inte instruktörens namn på passet?

Säkerställ att resursen är personalkopplad:

1. Gå till Configuration > Personal och resurser > Resurser

2. Sök fram resursen, se till att "Är personal" är ibockad och att det finns en personal kopplad:

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/RSP32YiLk8E0EQ9XgyFjbE74L6a6GmiJ1MGzMU9C.pngpng
  1. Säkerställ att "Sökbar på kundwebben" är ibockad på resursen:

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/XM4updoPvVhJ4LLhhTxkPVU6ETe8FWr3VTadHJh0.pngpng

OBS! Pga cookies kan det dröja innan ändringen syns på din dator men för slutkunden syns det direkt. Öppna er hemsida i ett inkognitofönster för att se ändringen direkt.