Varför kan jag inte logga in på mitt BRP konto?

“Fel användarnamn eller lösenord”

Be din närmsta chef om hjälp för att återställa lösenordet genom att följa dessa steg:

1. Din chef loggar in på sitt BRP konto

2. Gå till Back Office > Personer. Leta upp ditt personkort

3. Klicka på fliken “Person” > säkerställ att din e-postadress är korrekt

4. Klicka på “Ändra lösenord”

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/s9HcPpafFDprFMChyBv228Q51uzpfg6QoyGqizKx.pngpng
Tryck för större bild

Om du inte har tillgång till din chef, följ stegen nedan:

1. Gå till er webbokning

2. Klicka på Logga in

3. Klicka på “glömt lösenord”

“Ej tillgång till modul”

Detta betyder att din roll inte har rättigheten att se modulen du försöker logga in på.

1. Kolla webbläsarens sökfält för att se vilken modul du försöker logga in på. Ex: Om du försöker logga in på Point of Sale men sökfältet säger Configuration, öppna upp Point of Sale istället och försök att logga in där.

2. Om du är i rätt modul behöver du prata med din närmaste chef för att lägga till modulen i din roll.