Boka/ändra deltagare på gruppaktivitet

Boka ny deltagare på gruppaktivitet

1. Gå till Resource Planner > Sök fram gruppaktiviteten

2. Klicka på gruppaktiviteten > Klicka på "papper och penna" ikonen för att visa bokningen

3. Klicka på "Boka deltagare"

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/PiqKyDl6wTUf4qpdWyEubz0oB2CSfAA8Vg4BWnzZ.pngpng
Tryck för större bild
  1. Sök fram personen i databasen

2. Klicka på "Nästa"

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/XhEWCnqHHFaGnf1eyOFpQ9NWbBoKCUdstCgMpTNx.pngpng
  1. Godkänn bokning genom att klicka på "Skapa"

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/zwNIJAlMI8UoiUIUmWigWl7VxOOA1lyWCjUAqLaQ.pngpng

Ändra deltagare

1. Klicka på deltagaren du vill utföra en ändring på

2. Klicka på förstoringsglaset för att söka fram en ny person

3. Klicka på "OK"

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/k8GBaD915WDD6qB045qA5BvYtynO2ey67YuL5tuF.pngpng

Avboka en deltagare

1. Markera deltagaren du vill avboka från gruppaktiviteten

2. Klicka på papperskorgen

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/BUadPZ9VPAcv2RcO3k652i0jWfktJsQInJc0iVT1.pngpng
  1. Bekräfta genom att klicka på "Ja"

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/TauEPWSeVVlPeuUcrLctbB2bWaPE0oKEwOpDJhAb.pngpng

Ändra antal bokningsbara platser

1. Gå till fliken "Basuppgifter"

2. Skriv in det nya antalet under "Antal deltagare"

3. Klicka på "OK"

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/P9ctVvYZMuWytPryiY4FNAIzRWxjdtFN39ElmUQJ.pngpng