Webbkameran fungerar inte

1. Säkerställ att webbkameran inte är trasig - lyser den?

2. Starta om webbkameran

3. Se över inställningarna i er webbläsare enligt instruktionerna nedan:

Inställningar webbläsare

1. Öppna Google Chrome

2. Klicka på de tre prickarna uppe i det högra hörnet > välj “Inställningar”

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/enKp1RIkMAxmMByPKcJlxCjw7dexVL1hYWwUgqhx.pngpng
Tryck för större bild
  1. Sök upp “Webbplatsinställningar” > klicka på “Kamera”

2. Säkerställ att webbplatser får begära åtkomst till kameran, och att BRP inte ligger under fliken “Får inte använda kameran”

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/bJYzJkJNlGYBN8iGGIagjmZDQhuehmPvgpSA67Dz.pngpng