Vores Web-kamera virker ikke

1. Tjek om kameraet ikke er gået i stykker - Lyser LED´en?

2. Genstart Kameraet.

3. Gennemgå browserindstillingerne ved at følge nedenstående trin:

Browser indstillinger

1. Åben Goggle Chrome.

2. Klik på de tre prikker i højre hjørne > klik på "indstillinger"

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/WacN10b3SgFXC1z8aIxw6KElf6N9UYydKQ31mBtT.pngpng
    Klik for at forstørre.

3. Søg efter "kamera" > klik på "Websiteindstillinger".

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/68nFb7pcq94ylYxdMS4yZV8rflWMYxcajBgWY7Pa.pngpng
    Klik for at forstørre.

4. Tjek at BRP må benytte kameraet ved at klikke på "Kamera" og giv samtykke her til.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/FLIpuDclX4xHFWuVT16GIFNJ5Mljk93821aynH7B.pngpng
    Klik for at forstørre.
https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/YZxiQNn4FRNSJM9aoHwxly0lovxdTvCn5J9rRLgb.pngpng
Klik for at forstørre.