KbeaconPro Guide

1. Hent appen KbeaconPro. (Hvid baggrund med satelit ikon, Pro skrift i nederst højre hjørne)

2. Åbn-appen ved at klikke ind på den (Se rød markering)

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/w8knUPF7UfByBDWDR6oTleiHH8ZY4lVSWxPiwXNs.pngpng
Klik for større billede
  1. Klik på “Plusset” i venstre øverste hjørne

2. Vælg “Scan QR Code”

1. Når du klikker på “Scan QR code”, vil appen skulle bruge adgang til dit kamera, fordi den skal kunne scanne Beacon “QR code Bag på”

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/v8YB2YrSeDvu8ugRovQphz9hyHufoGdQiUNSMCEE.pngpng
  1. Find Beacons “QR code” bag på beacons og scan den ved brug af kameraet

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/RaoqxWpQpS9lj3mC4c4jzeuqry7wc1JBJo4wH27p.pngpng
  1. Den viser nu beacon på appen og du kan sammenligne ved brug af ID nummer “der er på 6 tal”. Som fremgår bag på beacon

2. Klik ind på den

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/8DXbYg13qTeKmhrzj1ux3jMW1N9fPPZ5CHSG2hCN.pngpng
  1. Klik på “SLOT0 iBeacon” indsæt det UUID som er genereret fra BRP.

2. Klik på “MajorID” for at indsætte kundens Installationens ID´et f.eks. 1248.

3. Klik på “MinorID” og indtast nummeret alt efter hvor mange beacons og opsætning du laver.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/nzjExnVMuIsaHxFQyOHxyl4wp2tJM3zs2CA4WicC.pngpng
  1. Hvis du skal have flere opkoblinger på en Beacon, Kan du tag næste “SLOT” i rækken, som vil være “SLOT1”.

2. Klik på “Adv Type” for at ændre “SLOT1 TLM til SLOT1 ibeacon” “Husk at indsætte samme “UUID” og “MajorID”” og her kan du indsætte under “MinorID” nr. 2 hvor du har 1 under “SLOT0”.

3. Klik på “Upload” når ændringen er foretaget.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/ckjYmD27Hssjj8yDWiU6vfb4xO90TYUtxxyHtYOo.pngpng