Varför dras inte klipp från klippkortet vid inpassering?

1. Kontrollera ifall personen har ett aktivt abonnemang som ger rättigheten att inpassera. Finns det ett aktivt abonnemang dras inget klipp utan inpasseringen går under abonnemanget istället.

2. Om personen nekas inpassering, se över klippkortets giltighetstid.

3. Se över giltighetstiden i kombination med “Tillåt fler inpasseringar” på entréprodukten som är kopplad till klippkortet (Configuration > Produkter > Produkter)

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/PZUoaeAQYfZ7s51TwB7cgWebODalVaUbDR153CFL.pngpng
Tryck för större bild

Enligt bilden ovan så dras det ett klipp när personen först passerar in, därefter dras inga nya klipp på 2 timmar oavsett hur många gånger personen passerar in och ut.