Hvorfor trækkes der ingen klip fra værdikortet?

1. Tjek om personen har et aktivt medlemskab, som giver dem ret til at få adgang. hvis der er et aktivt medlemskab, og der ikke trækkes nogle klip, vil adgangen accepteres af det aktive medlemskab i stedet for.

2. Hvis personen har fået afvist adgang, tjek værdikortets gyldighedsperiode.

3. Tjek gyldighedsperioden i kombination med "Tillad flere indgange i gyldighedsperioden" på indgangsproduktet, der er knyttet til værdikortet. (Configuration > Produkt > Produkt)

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/XZWhkRF4QUXmKJu8wWY8OyMO3oCRJuh4rHInsJ9O.pngpng
    Klik for forstørre billedet.

I følge ovenstående billede, er der trukket et klip ved godkendelse af indgang ved faciliteten. Der ville ikke blive trukket flere klip i to timer selvom personen benytter sig af indgangen flere gange.