Hvis pengene ikke trækkes via direkte debitering/RCP

1. Sørg for, at personen har et gyldigt EFT eller kort samtykke. Dette vil være at finde på personens profil i Back Office under fanen "Finans". Bemærk! Hvis abonnementet betales af en anden, skal EFT eller kort samtykke tilføjes til betalerens profil.

2. Tjek fanen "Ændringer" på abonnementet for at se, om det har været berosættelse eller givet en gratis periode.

3. Tjek fanen "Historie" på abonnementet for at se, om der er sket andre ændringer i abonnementet, der kan være årsagen til problemet. Tjek fanen "Faktura" for at se om der er angivet en fejlkode på fakturaen, hvis der ikke kunne trækkes penge på grund af manglende midler (kunden har ikke dækning på kontoen), vil du også se det på fejlkoden.