Om AG-medgivande inte läggs upp vid köp av abonnemang via webb/app

Om ni har problem med att autogiromedgivande inte alltid läggs upp vid köp av AG-abonnemang via webben eller appen beror detta oftast på att abonnemangsavtalet inte är underskrivet. Är inte abonnemangsavtalet underskrivet är inte heller avtalet för autogiro underskrivet. Detta kan du kontrollera på personkortet:

1. Gå till Back Office > Personer

2. Klicka på fliken "Avtal" för att se om abonnemangsavtalet är underskrivet

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/kf2mGw34MuTEhD1xbm6aa1puPFIY3q3ID7qMcEO7.pngpng
Klicka för större bild
  1. Du kan även se om AG-medgivandet är underskrivet under fliken "Ekonomi" > klicka på autogiromedgivandet:

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/jN2t9Ywo9PoZJTsfApGTUP76mNlddgFRJKgLBTTR.pngpng

Skicka ut avtalet på nytt

1. Gå till fliken "Medlem" > klicka på abonnemanget

2. Klicka på "Underskrift av avtal" längst ned

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/ueHxB49w79TsavJgjTAyRVuZR8xanwXc8iCP98sD.pngpng
  1. Välj hur avtalet ska skickas och fyll i uppgifter som avtalet ska skickas till

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/mJuQrj3yTtMvBaqBmMZ5mJHMGBB856evd93iKp94.pngpng