Hitta AG-fakturor där dragning inte gått igenom

1. Välj "Ej skickade" under Vy och "AG-faktura" under Typ > Klicka på Sök

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/Tv6m6lDmpbn9YPTlX0nNaqtqvGQ16Lk2isuFVFqX.pngpng
Klicka för större bild
Om pengar inte har dragits via autogiro/RCP

Felkod

Förklaring

0

Inget fel eller makulerad betalning

1

Betalningen avvisad, täckning saknas (inte tillräckligt med pengar på kontot)

2

Betalningen avvisad, autogirokoppling saknas (kontot avslutat eller medgivandet
är makulerat av betalaren i internetbanken)

4

Betalningen avvisad, autogirokoppling saknas (pågående byte av kontonummer / uppläggning av medgivande

9

Betalningen avvisad, förnyad täckningskontroll kommer att ske nästa bankdag