Kvittoskrivaren fungerar inte

Säkerställ att kvittoskrivaren lyser för att utesluta att den inte får ström eller är avstängd. Se även till att det finns tillräckligt med papper i skrivaren och att kvittorullen sitter korrekt. Den blanka sidan av pappret ska peka nedåt eller “mot dig” enligt bilden:

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/apslZkD6LM5Gs1NlF2CNLwJ5SJOHATUE0cdYaWr2.jpgjpg

Om kvittorullen sitter som den ska, följ stegen nedan för att starta om kvittoskrivaren:

1. Logga ut ur BRP

2. Stäng av skrivaren (det finns en strömbrytare på sidan av själva skrivaren eller framsidan)

3. Stäng av BRP Hardware Proxy genom att högerklicka på symbolen och välj “Exit”

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/5Ejh2f0SW1sAnnFvBiX453GXNkuBZ2nQYhTAb41r.pngpng
Tryck för större bild
  1. Starta BRP Hardware Proxy (Klicka på Windows-knappen och sök efter BRP Hardware Proxy).

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/O0hhadPOC0rbfr9OZAbSMfiS01Ge71qPUnOhP9uF.pngpng
  1. Starta kvittoskrivaren igen

2. Logga in i BRP