Vores kvitteringsprinter virker ikke

1. Sørg for, at LEDen lyser for at sikre, at kvitteringsprinteren ikke er slukket eller ødelagt.

2. Sørg for, at der er nok papir i printeren, og at papirrullen er installeret korrekt. Den skinnende sige af papiret skal vende nedad eller mod dig, som vist på billedet:

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/iNI0ia8JdgaTWzYalNhyM2En6ZO7t0FaiBRJxdmG.jpgjpg
Klik for at forstørre.

Hvis trinene ovenover ikke løses, følg trinene nedenunder her.

1. Log ud af BRP.

2. Sluk for kvitteringsprinteren (der er en kontakt på siden eller foran på printeren).

3. Luk BRP Hardware Proxy ved at højreklikke på ikonet i højre hjørne og klik afslut.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/tnisrEAPoPObcJ0NfqnJD7RQW2O80gOZx20T3En2.pngpng
    Klik for at forstørre.
  4. Start BRP Hareware Proxy (klik på windows nøglen og søg efter BRP Hardware Proxy).

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/7YF2wfkYlefV1trV3nt9z4QCTxsWKkKHVqwJjJGr.pngpng
    Klik for at forstørre.
  5. Tænd for kvitteringsprinteren.

6. Log ind på BRP.