Hur fakturerar vi en organisation/företag via autogiro?

1. Skapa en fiktiv person som autogiromedgivandet sedan ska läggas upp på. Detta gör ni i Back Office > Personer. Förslagsvis döper ni personen till företagets namn. Om ni har åldersgräns på autogiro behöver denna fiktiva person ha motsvarande ålder. Lämna dock raden “personnummer” tomt.

2. Gå till fliken “Ekonomi” på personkortet och lägg upp ett nytt autogiromedgivande.

1. Under “Kontoinnehavare” ska ni skriva 00 + organisationsnummer istället för personnummer. Skriv även in samma nummer som "Betalarnummer".

Tryck för större bild
  1. Lägg in den fiktiva personen som “betalare” på abonnemanget i fråga. Klicka på Spara.