Fakturera en organisation för abonnemang

Följ guiden nedan om ni vill fakturera en organisation/företag för dess medlemmars abonnemang.

1. Skapa en organisation i BRP genom att gå till Back Office > Organisationer.

2. Sätt sedan organisationen som "betalarorganisation" på de abonnemang som organisationen ska betala för. Här kan du även välja hur mycket av kostnaden organisationen ska betala om de inte ska betala hela beloppet:

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/8J1ioDQ8pZVnFgsxU1Ngo7IdPGouKPvdO3HjQo3E.pngpng
Klicka för större bild

När du sedan ska fakturera dessa abonnemang kan du skapa en samlingsfaktura för samtliga abonnemang som organisationen ska betala för. Detta gör du genom att gå till Back Office > Debitering > Debitera abonnemang. Sortera på "betalarorganisation" > bocka i alla abonnemang som ska med på samma faktura > klicka på "Fakturera"

Läs mer om detta här.

Hur fakturerar vi en organisation via autogiro?