Flik för översikt på kundkortet

Följ stegen nedan för att aktivera översiktsfliken på kundkortet.

OBS! För att aktivera detta behöver din roll ha rättigheten "Personal - Roller"

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/dO9UFiUKtTWV46r0x342nl6cwkXHvkeUKHmfaW2W.pngpng
  1. Gå till Configuration > Personal och resurser > Roller

2. Klicka på en roll, skrolla ned och bocka i "Flik för personöversikt"

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/am8iBOxrPpc5cn2tXMkFMm0kY7lVA7qJ9cJtF8Bw.pngpng
Klicka för större bild

Frysa, tina upp och säga upp abonnemang från översiktsfliken

Aktivera funktionen

Det är möjligt att frysa, tina upp samt säga upp dina kunders abonnemang från översiktsfliken på kundkortet. Följ stegen nedan för att aktivera funktionen:

1. Gå till Configuration > Personal och resurser > Roller

2. Klicka på en roll, skrolla ned och bocka i "Nästa generations wizards"

3. Klicka på pennan under "Alternativ för nästa generations wizards" för att lägga till funktionerna

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/INseoSlSSCPePh3x0FL6pwn3thY4sDBWhnqAmtKZ.pngpng

Använda funktionen

Från översiktsfliken på kundkortet i Back Office, klicka på de tre prickarna bredvid personens abonnemang. Därifrån har du möjligheten att frysa, tina upp samt säga upp abonnemanget.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/OxKn3JguGlosTaQOjL67lC0GNYgfRboaIrhwPkUQ.pngpng

Klicka här för att läsa mer om inställningar som förändrar beteendet av att frysa, tina upp eller säga upp abonnemang.