Byte av abonnemang

1. Gå till Back Office > Personer, sök upp kunden som vill byta abonnemang

2. Klicka på fliken "Medlem" och klicka sedan på det befintliga abonnemanget

3. Klicka på "Byt"

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/qt5JsJJ8cOyLotYwesYStm4FH5S1gJNZH9CYjxRd.pngpng
  1. En ny ruta dyker upp där du får välja det nya abonnemanget, datum som abonnemanget ska konverteras, pris samt om det nya abonnemanget ska behålla det gamla abonnemangets "bundet t.o.m", prisgarantidatum samt om det ska förnyas automatiskt eller inte.

2. Klicka på "Slutför"

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/CtrHgSeTGzelF3SheVzydHnMRQrIi5wQnVo868UH.pngpng

Om det nya abonnemanget är dyrare

Om det nya abonnemanget är dyrare och det har debiterats i förskott kommer datum för "debiterat t.o.m." att flyttas tillbaka ett par dagar. För att komma i fas behöver du då debitera fram det nya abonnemanget. Det gör du på personkortet genom att bocka i abonnemanget och klicka på "Debitera".