Boka en kund på ett arrangemang

Följ stegen nedan för att manuellt boka in en kund på ett arrangemang (t.ex. om personen kommer in på anläggningen och vill boka arrangemanget:

1. Gå till Back Office (blå modul) > Arrangemang

2. Sök fram arrangemanget, markera och klicka på "Boka"

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/VEpseuwHoKv3PpwSyxintHvFn0M7OltS3MJEiPcf.pngpng
Klicka för större bild
  1. Sök fram kunden och klicka på "Nästa". Nu får du möjligheten att boka in fler deltagare i samma beställning om så önskas.

2. När bokningen är slutförd får du möjligheten att fakturera bokningen eller öppna den i beställningspanelen. Om du klickar på "Öppna i beställningspanelen" tas bokningen till Resource Planner. Därifrån kan du ta bokningen till kassan (öppna i Point Of Sale) om kunden önskar betala för arrangemanget direkt.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/KwiUFq3ZzuzlPCQZczUbcndzHeg8Zb8Wg9vQ0EV0.pngpng

Läs mer om arrangemangsdeltagare här.