Betalkortsterminalen fungerar inte

Följ stegen nedan om du upplever problem med att ta emot kortbetalningar i kassan.

1. Logga ut ur BRP

2. Stäng ned BRP Hardware Proxy genom att högerklicka på symbolen och välj “Exit”

1. Om symbolen inte visas betyder det att programmet inte är igång. Gå till steg 4.

Tryck för större bild
  1. Dra ur strömsladden från terminalen, vänta några sekunder och sätt sedan i den igen. OBS! Om ni har en terminal från Nets, håll ned den gula Clear-knappen och .,’ -knappen för att starta om den istället.

2. Starta BRP Hardware Proxy (Klicka på Windows-knappen och sök efter BRP Hardware Proxy)

1. Logga in i BRP

Kontakta vår support om problemet kvarstår efter att du följt dessa steg. Se till att ha Teamviewer redo på datorn som är kopplad till kortterminalen när ni ringer. Ta även reda på vilken typ av betalkortsterminal ni har.

Nets

Lane 3000

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/Al3NKEvqlmf5gEycKeTxceuLDjSUyYyC9eany963.pngpng

IPP 350

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/4Do3QxpAdf78cLDTlmmLMX5YBjS805CJoMkXtMzt.jpgjpg

Verifone

Yomani 2

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/7dL0y85nVOxSPmaDMIaQdBGumKmW31hRH5JPioVN.jpgjpg

VX820

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/vXurPP5YzlMdWhuG6G3yCDd7rZDBGpw5gA3cNBiR.pngpng