Vores Betalingsterminal virker ikke

Følg trinene nedenunder hvis du oplever problemer med modtagelse af kort betalinger.

1. Log ud af BRP.

2. Luk BRP Hardware Proxy på computeren ved at klikke på ikonet i nedre højre hjørne og klik afslut.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/eddK9skPNQuBxBYn1Ow2r3UUoMeoipq3PB9YRETv.pngpng
https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/aiYMEED5Q2zY5gn0VTR96kT8nNYiWFRdYdaWJZ6q.pngpng
  1. Tag opladeren ud af kort terminalen, vent et par sekunder, og indsæt opladeren tilbage i kort terminalen. Note! Hvis du har en NETS terminal, tryk og hold den gule knap og ".,´" knappen nede for at genstarte terminalen.

2. Start BRP Hardware Proxy (klik på windows nøglen og søg efter BRP Hardware Proxy).

Klik for at forstørre.
  3. Log ind på BRP.

Hvis dette ikke løser problemet, kontakt vores support team. Sørg for at have Team viewer klar på computeren, da det er tilsluttet kort terminalen og find ud af hvilken betalingsterminal du har.

NETS

Lane 3000

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/7Vk93wU26bI24OCtFUu540OHIG6WDMhAvtJcKdyk.pngpng
    Write a caption...

IPP 350

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/uSHK9YZNdW9DrDZjBmgQxgUci5peHKttK7iLYm6v.jpgjpg

Verifone

Yomani 2

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/YTZKURNLdRynBuKqsQ0S3gcXUEll3RzFygIQq30w.jpgjpg

1. VX820

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/KucPvK0puVzFrgYUu90A1qf8QkpgvvzafZLTeGKD.pngpng
    Write a caption...