Återköp i Point of Sale

1. Klicka på "Återköp och tidigare köp"

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/ZLg9zE3Eo50t1upVx1KArTlM0mLlYNR47J2Uzfjq.pngpng
  1. Leta fram det tidigare köpet som du vill göra ett återköp på. Här kan du söka på det datum som köpet genomfördes, kvittonumret, produkten eller kunden. Du kan också filtrera på den kassaenhet som användes vid köptillfället.

2. Markera köpet och klicka på "Återköp"

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/hSZxfL3epYRv4qh6RZjM8ejAdulnz9XZXXGUHaW4.pngpng
  1. Produkten läggs nu till i kassan med ett negativt belopp. Klicka på "Betala" och välj samma betalsätt som användes vid köptillfället.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/P7dDsnD5Ui3xcoGwslifwaeNJTqVed3UGAGYLqOk.pngpng