Refundering i Point of Sale

1. Klik på knappen " Refundering & tidligere køb"

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/YJwJ1V0hkVROfGASbqmzvRF8ALpUPIkS0GNd2gak.pngpng

2. Find Købet du vil refundere. Man kan finde købet ved at søge efter dato for salget af købet. kvitterings nummeret, produktet eller medlemmet. Man kan også filtrere på den kasse, der er brugt til købet.

3. Vælg købet og klik på "Refundere".

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/GSwt1GkszeecCSF9Cs1UXdME8tQRB5RgKcM0Swgn.pngpng

4. Produktet vil nu blive noteret som en negativ betaling. Klik på "Betal" og vælg den samme betalingsmetode som købet er foretaget på.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/g0occf9T7N3hYpRvQHIj4vAHoio5QBgwjcmoIqKa.pngpng