Slet en personprofil fra databasen

For at få en personprofil slettet fra BRP, skal du anonymisere vedkommendes profil. For at gøre dette skal du have en rolle med ret til at markere personer til anonymisering.

Det vil ikke være muligt at fjerne en person med et aktivt abonnement, udebiterede bookinger eller et værdikort med restværdi (Inklusiv inaktive værdikort).

Følg nedenstående trin for at fjerne personen fra BRP.

1. Gå til Back Office > Personer. Find den profil du vil have fjernet.

2. Sæt flueben i den grå boks ud for personen og klik på "skraldespands" knappen

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/oMqK5UNyOY2xuWhTlzUcaNicyGyvVa1qkLggI6TC.pngpng
Klik for større billede
  1. Nu er personen markere for anonymisering, personen er ikke helt fjernet endnu. for at fuldende anonymiseringen og fjerne profilen - klik på "GDPR" and "gennemfør anonymisering". for at kunne gøre dette, skal du have en rolle med rettigheder til at kunne gennemfør anonymisering.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/7z6wE52aU0QQfnkaMd0xGUNKr7b3vr7VASj3vGXx.pngpng

Fjerne markering for anonymisering

1. Gå til Back Office > Personer. Find personen.

2. Sæt flueben i den grå boks ud for personen og klik på "GDPR" > Fjern anonymisering.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/IJ8eIoAmdq2HCK0HkxjhmncImBb0PhwVExRPJ1TN.pngpng

Note! Dette er kun muligt hvis anonymisering ikke har været gennemført, når anonymisering er blevet fuldført så vil det ikke længere være muligt at fjerne anmærkninger for anonymisering.