Fjerne en personalemedarbejder

1. Gå til Configuration > “Personale og ressourcer” > “Ressourcer”

2. Vælg “Personale” i ressourcetype

3. Vælg den facilitet, hvor du ønsker at fjerne personale fra

4. Klik på “Søg”

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/a0j1C1e4J7LzdjPFQjr8FZoDwrgZl35o9YMSgZwO.pngpng
Klik for større billede
  1. Klik på den person, hvor du ønsker at fjerne ressourceforbindelsen

2. Vælg “Basis information”

3. Fjern “Fluebenet” ved “Er personale” for at fjerne tilkoblingen af en personprofil

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/UfSeMWAZNXgMUWZ8sUD7u7cI6MU9VTPTQnAL74fy.pngpng
  1. Når fluebenet er fjernet, klik på “OK”

2. Sæt flueben i den grå boks ud for personen

3. Klik på “Skraldespanden” for at fjerne ressourcen

4. Godkend ved at klikke “Ja”

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/nCXQfazTAQzOsrle0dPHXt6iMZiPheHuNVRLNDP8.pngpng
  1. Følg trinene i artiklen nedenfor for at slette den personprofil fra databasen:

Slet en personprofil fra databasen