Radera en personalprofil

Följ stegen nedan för att ta bort en person som personal:

1. Gå till Configuration > Personal och resurser > Personal > Sök fram den aktuella personen

2. Klicka på profilen och gå till fliken "Personal"

3. Bocka i "Har slutat" och sätt ett datum för "Sista anställningsdag" > Spara

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/vW9JRNtvaDTsJVBtRKj0c381Js0qwlLmq6z4xIAv.pngpng
Klicka för större bild
  1. Stäng fönstret > Från listan, markera personen och klicka på "Ta bort som personal"

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/qu8r4NQZpd6xl9D3IOKJzHgTETYxFBzn3qZxMu5h.pngpng
  1. När du har gjort detta - följ stegen i artikeln nedan för att radera profilen helt och hållet från databasen:

Radera en person