Webbkategori visas inte på webben eller i appen

1. Gå till Configuration > Webb och app > Appar

2. Säkerställ att webbkategorin är tillagd i appen:

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/0OZffuG1PB5cWd7xydVmL3deKiOciYx33vxCdych.pngpng
Klicka för större bild
  1. Om detta inte löser problemet, se över visningsperioden på webbkategorin under Webb och app > Webbkategorier. Du behöver bara fylla i datum under visningsperiod om webbkategorin enbart ska vara synlig under en viss period. Annars går det bra att lämna visningsperiod blankt.

2. Säkerställ att boxarna "Visa", "Visa på kundwebben" och "Visa i appen" är ibockade

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/NvoljIBA3m9jqwt2ykQJnKhs5Lxxd2kmLYJzPy6L.pngpng

OBS! Pga cookies kan det dröja innan ändringen syns på din dator men för slutkunden syns det direkt. Öppna er hemsida i ett inkognitofönster för att se ändringen direkt.