Skapa/ändra meddelandemallar

Meddelandemallar hittas i Configuration under Inställningar > Meddelanden. Dessa används när systemet skickas e-post eller SMS och i vissa fall som mallar för sidor i webbokningen.

Meddelandemallarna ska skrivas i html-format. Det finns många gratisverktyg online som hjälper dig att enkelt konvertera text till html-format, som t.ex. https://wordtohtml.net/

Klicka här för mer djupgående information gällande uppsättning av meddelandemallar