Massändring av pris på befintliga abonnemang

Följ denna guide om du har många sålda abonnemang som du ska uppdatera priset på.

1. Gå till Back Office > Abonnemang > Abonnemang

2. Sök fram de abonnemang som du vill ändra pris på. Här kan du använda dig av "Avancerat urval" på både användare och abonnemang för att plocka fram just de personer som ska ha nytt pris.

3. Markera personerna och klicka på "Ändra markerade rader" > "Ändra pris"

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/liU0rB6qNGhCoAxfZYE49eEtI2yxjfWcVwmL4D1G.pngpng
Tryck för större bild

En ny ruta öppnas. Där fyller du i det nya priset samt datum som prisändringen träder i kraft. Om du bockar i rutan "Ignorera prisgaranti" kommer priset att ändras även om kundens abonnemang har en prisgaranti som sträcker längre än det datum du sätter för prisändringen. Om du istället låter "Ignorera prisgaranti" vara urbockad kommer kunden att få det nya priset så fort prisgarantidatumet har passerat.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/8w8ID0TCBEXwKCdTOHvgXRk3E4cGYtrY9ih4Se44.pngpng