Hur ändrar jag meddelandet (internt och externt) på en gruppaktivitet?

1. Gå till Resource Planner > Sök fram gruppaktiviteten

2. Klicka på gruppaktiviteten > Klicka på "papper och penna" ikonen

3. Klicka på "Basuppgifter"

4. Skriv in det nya meddelandet under "Externt meddelande" eller "Internt meddelande". Det som skrivs som externt meddelande är synligt för era kunder medan det som skrivs under internt meddelande enbart är synligt för er personal

5. Klicka på "OK"

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/RWoBv0PKyhWbZkYjpyc4uOAtTcbtS8PBeTetUrwr.pngpng