Guide till ändring av öppettider

1. Gå till Configuration > Personal och resurser > Scheman

2. Hitta ett aktivt schema, oftast heter det "öppettider"

3. Klicka på schemat under "Schemaperioder"

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/NpiDIMThxtApLqtdOLCqmZcZ55OoO3M8K3TbCkPv.pngpng

Ändra öppettiderna genom att klicka på schemat under "Veckor".

Om du vill ha specifika öppettider på en specifik dag, tillexempel julafton, så kan du lägga till detta genom att klicka på blå + under "Schemaavvikelser"

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/JRGrW7M2cC3PnVJBlqw314yCSvK0ZugezPxRiRZW.pngpng

När du lägger till avvikelser får du upp en ruta där du får:

1. Välja namn

2. Ev. välja anläggning

3. Välja tidsperiod för avvikelsen

4. Välja om anläggningen ska vara stängd eller ha andra öppettider under avvikelsen

5. Välja vilka scheman denna avvikelse ska appliceras på inom den valda anläggningen. (Om du inte valde någon anläggning på steg 2 får du upp scheman för alla anläggningar).

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/8VDPtsql3AYlks1833BVMk2Pg3Zcb0gyNHydSVBB.pngpng