Guide til ændring af åbningstider

1. Ind i Configuration

2. Planer

3. Find en af de pågældende planer, normalt vis hedder den Åbningstider

4. Tryg på planlægningsperioden der er sat op.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/F8XTXOgjf8J2oJy6GOfoIczps2gMUr0mq75ixEc1.pngpng

Her vil man kunne lave om på uge basis, ved at trykke ind på planen

Inde under planlægningsperioden kan der lægges ændringer på, eksempelvis kortere tid juleaften, juledag og helt lukket nytårsaften. Dette kan gøres ved at trykke på det blå +, under der hvor der står ændringer (se rød pil).

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/H460hJUoTpBAkN6N7f9tFCGPUjgGs7Vn1h0TsWAH.pngpng

Så vil man få denne menu frem hvor man kan

1. Sætte navn på

2. Evt. vælge hvilken facilitet

3. Hvilken periode denne ændring skal være gældende

4. Markere, hvis der skal være helt lukket eller sætte anden åbningstid ind for denne periode. (sætter man 00:00-00:00 vil der være åbent 24T/døgnet i den givende periode

5. Vælge hvilke planer det skal være gældende for inden for det valgte facilitet. (Har vi ikke facilitet ved step 2, vil man kunne se alle husenes planer). Ved at vælge alle 3 af de planer, vi gerne vil have en ændring på, kommer der automatisk ændring i disse.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/FZN8NEP2o4tD9CVbJ8K3OpqYSL1jN0xsfiZh7jjb.pngpng

Fiktiv juleaftensdag indstilling, hvor der kun vil være adgang i 3 timer den 24 december.

Vil man være 100% sikker på centeret er lukket ned/kører efter den plan kan man afmærke i alle planer (Kæder skal være opmærksomme på dette vil være gældende for alle centre).