Dagsrutin / Stängningsrutin

Vid dagsavslut finns ett par moment som måste ses över för att säkerställa en fungerande ekonomiredovisning. Rekommendationen är att kassaansvariga utför dessa moment.

1. Kontrollera ofullständiga, felaktiga och stoppade medgivanden och utför nödvändiga åtgärder. Dessa hittar du i Back Office > Debitering > Autogiromedgivanden.

1. Ofullständiga - Be kunden om korrekta uppgifter

2. Felaktiga - Meddela kunden att uppgifterna inte godtogs av banken och be om nya. Vanligtvis är det ett kontoslag som inte tillåter autogiro eller så har personen inte rätt att teckna kontot

3. Stoppade - se över abonnemanget och kom fram till lämplig åtgärd

1. Skapa kassarapport för alla öppna kassor. Detta görs i Point Of Sale > Menyknappen uppe i det högra hörnet > Kassarapport

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/T6rdntO2LgGAtgvdkJJem9HEIAVgNe4wkYKEtXWw.pngpng