Masse ændring af pris på eksisterende abonnementer

Følg disse guide, hvis i har mange abonnementer hvor prisen skal opdateres på.

1. Gå tilbage til Back Office > Abonnementer > abonnementer

2. Søg på abonnementer hvor prisen skal ændres. Her kan du bruge "Avanceret valg" på både bruger og abonnementer, for at kunne finde personerne der skal have en prisændring.

3. Vælg de personer og klik "Ændrer valgt række" > "Ændrer pris".

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/BXPaKkc0ta1ouve5Xlvrc56k9m0iNrWbBoKVpbWb.pngpngKlik for at udvid

Et nyt vindue vil åbne. Her kan du indsætte den nye pris og datoen for prisændringen. Hvis du afkrydser feltet "Ignorer prisgaranti" vil prisen ændrer sig selvom kunden har en prisgaranti der rækker ud over den dato, du har sat for prisændringen. Hvis du i stedet lader "Ignorer prisgaranti" være umarkeret, vil kunden modtage den nye pris, så snart prisgaranti datoen er passeret.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/ypurU4x72ElQm31ycBfhZzi7Ghc6wmhAWt2iHncl.pngpng