Hvordan sender du en faktura til en virksomhed?

1. Gå til Back Office > Klik på “De tre streger i venstre hjørne” > Organisation

2. Klik på “Søg” for at hente oversigt over alle organisationer.

3. Klik på den organisation, hvor du ønsker at lave en firma fakturering.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/eTncq1lJAQxGT121A1z9bUo8e6NiZEnuyak765Hf.pngpng
Klik for større billede
  1. Klik på fanen “Finans”.

2. Sæt et flueben i Boksen på den faktura, som du ønsker at sende til virksomheden.

3. Klik på “Printeren” for at hente en e-mail.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/ylyqOrZvObY7TJMFmJ9IGFN1x98Bjfo7AVSEOVTq.pngpng
  1. Klik på feltet “Mål” for at ændre det til “Send e-mail”.

2. Klik på “Vælg”.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/1nUsA6pSPvhj9xKsho32k5wm0sRKJ06QRaPy6S7W.pngpng
  1. Systemet henter selv virksomhedens mail fra organisationsprofilen.

2. Systemet vedhæfter fakturaen i e-mailen.

3. Det er muligt at lave en “Test send” til den mail på den bruger, der er logget ind i systemet.

4. Når dette er gjort, kan man rette eller tilføje tekst, ellers klik på “Send”.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/t7uEEIeQ7hQz5CLA14CfkNahaMypcjLvzI22xd3p.pngpng