Hvordan opretter/fjerner du et arbejdsskift?

Oprette arbejdsskift

1.  til Ressource Planner.

2. Marker det tidsinterval, som du ønsker at oprette et arbejdsskift indenfor.

3. Vælg “Arbejdsskift”.

4. Indsæt et “Produktmærke”, hvis der skal begrænsning på, hvem der må booke tider. Kan f.eks. være E-Fitness, Personlig træning, Introforløb osv.

5. Klik på “Opret”.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/0ReSqrAXKFmJeYNfSZ4GxRNYx6uKDVEBDjig4jLh.pngpng
Klik for større billede

Nu er arbejdsskiftet oprettet. Husk at lægge serviceproduktet synligt på Web og App, så mulige kunder/medlemmer kan booke tiderne.

Fjern arbejdsskiftet:

1. Gå til Configuration > Personale og ressourcer > Arbejdsskift

2. Vælg det tidsinterval, hvor arbejdsskiftet er oprettet.

3. Klik på “Søg”.

4. Sæt flueben i det grå felt ud for det arbejdsskift, du ønsker at fjerne.

5. Klik herefter på “Skraldespanden” for at fjerne arbejdsskiftet.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/9kPO5mDyiy2lE0nYHB0qF6KJeYd3ea72PWkvfd78.pngpng