Hvordan opretter du en ressource?

1. Gå til Configuration > Klik på “De tre streger" > Personale og ressourcer.

2. Klik på “Ressourcer”.

3. Klik på “Plusset” for at oprette en ny ressource. Det kan enten være til et lokale eller en person.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/mCLsiCCxmc6H19Q17U8P4m6ZihlNbdrKdXURbDHS.pngpng
Klik for større billede
  1. Indsæt navn på enten personen eller lokalet.

2. Vælg en ressourcetype.

3. Indsæt den facilitet, som ressourcen skal bruges af.

4. Indsæt en plan. Dette betyder, at de er aktive i Ressource planner, og du kan vælge dem i instruktørfeltet; men også hvis de er PT. Her er det vigtigt, at der ikke er nogen plan, for så ville alle tider være muligt for kunden. I det tilfælde hvor en person både er PT og instruktør, så skal denne person have to ressourcer, da der skal være plan på den ene og ingen plan på PT ressourcen, da de laver et arbejdsskift for at aktivere en plan

5. Klik på “OK”.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/0gLynPwUjIl8XBsONHMZEdBuc7lMwo5p1NqNGJIC.pngpng