Hvordan markerer du en deltager som fremmødt på et hold?

1. Klik på Ressource planner > Vælg holdplan under “Vis” i venstre hjørne.

2. Klik på “Holdet”.

3. Klik på “Ikonet Papir og Blyant”.

4. Sæt flueben i den grå boks ud foran, den deltager der skal manuelt fremmødes.

5. Nu bliver nogle af knappernes funktioner aktiveret.

6. Klik derefter på “Marker som ankommet”.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/OaRj4tllguy3tczUB0T6aBAIJH6lz2DaRs1fWHCc.pngpng
Klik for større billede

Når personen er markeret som ankommet, vil der komme en dato på informations linjen ud for personen navn. Eller på fremmødt kolonnen.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/AHlLl5pFTfHYtDtB5NUjcR5utecmnWiINnZENOUr.pngpng