Hvordan opretter du et hold?

1. Gå til Configuration > Klik på de tre streger i venstre hjørne.

2. Klik på “Produkter” > herefter klik på “Produkter” for at kunne oprette et nyt produkt.

3. Klik på “Plusset” > vælg den produkttype dit nye produkt skal have.

4. Klik på “Vælg” for at fortsætte.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/RWyQ8Tvzdt8ZpAW1mUz82cyPaKiqVOIqCEQ51im8.pngpng
Klik for større billede

Basis information:

1. Indtast Hold navnet.

2. Indsæt en beskrivelse omkring produktet.

3. Vælg en “produktgruppe”, der indikerer, hvor du skal kunne have muligheden for at vælge produktet i anden sammenhæng.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/NNkG4ufc7Sloz8RNfxUM6OrZqBFsbZPDbbRek06u.pngpng
  1. Sæt flueben i “Internet booking” for at gøre det muligt at booke online.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/cHtNpvb9BmLrKMJiOQWKgCa7heYeibDSqICzLLMr.pngpng

Bogføring:

1. Husk at sætte den korrekte konti på produktet.

2. Moms gruppen vil pr. automatisk blive sat efter hvilken konti man vælger.

3. Klik på “Gem”.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/GzgWYRyBmZ6RDVb7LXxbeMPgIWADCln44y149uRi.pngpng

Ressourcekrav:

1. Klik på “Plusset” for at tilknytte et Lokale og et personale til produktet (Dette skal gøres at to omgange, så et felt til Lokale og et til Personale), Dette gør at felter som personale og lokaler kan ses og redigeres i resource planner, når produktet er oprettet.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/Ck1ZWbr7SgdQ9Fg3fakj4tHLBbS0ST9g2roJtBvI.pngpng
  1. Vælg “Personale” eller “Lokale” i Ressourcetype.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/FTZtm49cD1vbxLJHtKpfqsXZ1QYXPmUb8P2aL7SX.pngpng
  1. Indsæt en fast længde f.eks. Holdet varer 1 time, når det sættes ind her, kan systemet aflæse det og for hver gang du opretter holdet, så sætte den automatisk en varighed på 1 time på lokalet og personalet.

2. Du kan specificere om hvilken ressource du ønsker skal kunne vælges til holdet, det kan være en bestemt instruktør, du ønsker som fast skal køre holdet.

3. Ellers så kan du vælge at sætte flueben i “Alle ressourcer af valgt type” så ville alle ressourcer være tilgængelig at benytte.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/sTPr6l9sNaPn0wyjDwwFINxbx7v8F6HmQ6NsWCrh.pngpng
  1. Sæt flueben i “Synlig for kunde” og i “Kan vælges på internet”

2. Klik herefter på “Gem”.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/5t5QCAWJgtE7JReuAF8P4PVVLE0F0Bp5RweKqvz9.pngpng
  1. Nu kan du se at ressource kravene er oprettet.

2. Indsæt et booking interval, hvis holdet varer 1 time, når det sættes ind her, kan systemet aflæse det og for hver gang du opretter holdet, så sætte den automatisk en varighed på 1 time.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/JEbipybmtnMi5RKClZ4gG7k8bhIJlNWYTKhdhuaY.pngpng

Hold:

1. Sæt flueben i “ingen rettigheder er nødvendige” hvis ikke det er et special hold hvor medlemmer med speciale abonnement skal have prioriteret adgang.

2. Indsæt de bookingregler som fortæller systemet hvordan medlemmer skal kunne booke holdet.

3. Indsæt antal deltager.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/8q897eCdzpfDrhlkhtGXzMxDivokQHUzMLGBABWQ.pngpng
  1. Skal holdet kunne udlæg bøde i forhold til for sent fremmøde, så skal du sæt flueben i “Anvend check-tilstedeværelse” så systemet kan tjek om fremmøde og ved “Automatisk annullering af udeblevne” som er dette felt der gør at medlemmet får bøden.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/S3gzh6ZaVNgnfgylNgvHzswDW0P4hMCgn07rU56i.pngpng

Medie:

1. Ønsker du at produktet skal have et billede på web eller app, kan du klikke på “Blyanten” og importere det billede som du ønsker.

2. Herudover kan du tilføje tekst og baggrundsfarve, dette bliver indsat i bunden på billedrammen.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/3JLml0mSHN5N1fWflr9B0bAm7YjWLeMMLuKTp2GQ.pngpng

Faciliteter:

1. Indsæt i feltet her, hvis der skal tilføjes flere faciliteter til produktet.

2. Klik på “Gem”.

3. Klik på “OK”.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/0C9Kuez97iF3j4Ix1T9R5L7zwdXYE7sb2SCZFYR2.pngpng