Hvordan laver man en ændring på et hold med gentagelse?

1. Klik på Ressource planner > Vælg holdplan under “Vis” i venstre hjørne.

2. Klik på “Holdet”.

3. Klik på “Ikonet med de tre prikker”.

4. Klik på “Ændre gentagelse”.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/4PPSQfk6MiAYzuYtCQMXP7OgUXm6hDOdPmIQjKWa.pngpng
  1. Du har muligheden for at ændre:

• Tid

• Ressourcer

• Tilføje en ekstra ressource

• Antal deltager

• Intern meddelelse

• Eksternt meddelelse.

Processen er det samme alt efter, hvilken ændring du laver.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/5M0XenhGqEAPEw90h8sC1tgisWoFseszkU3wwNXy.pngpng
  1. Sæt flueben i de hold, som ændringen skal påvirke.

2. Klik herefter på den knap, som er den detalje på holdene, der skal ændres.

3. Efter ændringen klik på “Udfør”.

Skal du fjerne nogle af de gentagende hold, kan du nøjes med at sætte interval dato tilbage til den dag, hvor du ønsker at holdene skal være aktiv i.

Når du efterfølgende åbner en gentagelse, hvor der er foretaget en ændring, vil knappen “Opdatere hændelser” være aktiveret. Klik på den for at se din holdliste, Systemet spørger dig om du vil se alle holdene inden alle rettelser der er foretaget. Klik herefter “NEJ” for at undgå oprettelse af hold der har været slettet grundet sygdom eller aflysninger. Hvis du klikker “JA” så genopretter systemet alle tidligere rettelser.