Statistik: Total försäljning av specifik produkt under specifik tidsperiod

Gå in i Back Office > Statistik > Försäljning per produkt.

Ni kan välja att söka produkter utifrån produkternas debiteringstillfälle eller leveranstillfälle (datum för leverans/utförande) så beroende på vilket sökkriterie ni väljer blir resultatet lite olika. För produkter som säljs i kassan sammanfaller ofta tidpunkterna för debitering respektive leverans.

Läs mer här.