Personal - Roller

Det som avgör vad en personal kan eller inte kan göra i BRP är rollen och dess rättigheter som tilldelats personalen. Roller hittas i Configuration (grön modul) > Personal och resurser > Roller.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/kK9mYVuLcV9ReWVQJlGgnAcMna5Ux59nrY3PEIvc.pngpng
Klicka för större bild

Följ stegen nedan för att ändra rättigheterna på en roll:

1. Klicka på rollen du vill redigera

2. Klicka på pennan till höger under "Rättigheter"

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/P9Emd0LP3dhBLGVQVT793atfDZeY2dcsbB9cBO6H.pngpng
  1. I den nya rutan kan du lägga till eller ta bort rättigheter på rollen. Markera en rättigheter och använd pilarna i mitten för att flytta den. Flytta en rättighet till den högra kolumnen för att lägga till den, flytta den till den vänstra kolumnen för att ta bort den.

https://helpcenter-io.s3.amazonaws.com/uploads/brp/j3i7iTwlzQ5t7ZFO5JUmJCDW1q0CUy0FFZlZFQ87.pngpng

Läs mer om roller och dess rättigheter här.